U kunt met PIN of contant betalen bij aflevering

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

 • Kerst 2017: de voorpret is begonnen!

  BBQ

  Zodra de herfst invalt begint het bij Welling Catering te kriebelen: de kerstdagen komen in zicht! Dus werden onlangs de koppen bij elkaar gestoken en kregen de koks de gelegenheid om een aantal mooie, gevarieerde kerstarrangementen samen te stellen. Soepen werden geproefd, ingrediënten met zorg uitgekozen en gerechten vergeleken. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen verrassend lekker, maar zal ook zeker bijdragen aan een sfeervol kerstdiner in uw eigen woonkamer. Vanaf nu kunt u ze bekijken op onze website onder catering/kerst 2017. Wacht niet te lang met bestellen; om de beste kwaliteit te leveren stellen wij grenzen aan het aantal te verzorgen buffetten.

  Continue reading

 • Barbecueën: populair én gezond!

  Wist je dat ruim de helft van alle Nederlanders zo’n 5x per jaar barbecuet? En dat er steeds meer vis en groenten op de barbecue worden gelegd? Daar weten wij bij Welling Catering alles van, want er worden jaarlijks hon-der-den barbecues door ons verzorgd. Een barbecue maaltijd past naadloos bij een gezonde leefstijl. Het is bovendien een leuke manier van koken waarbij je zelf bepaalt wat je wel en niet op het rooster legt. Ook voor de vegetariërs onder ons is er volop keuze.
  BBQ

  Continue reading

 • BBQ Time!

  Het is voor de meesten van ons de mooiste tijd van het jaar: de zomer! Volop genieten van zon, zee en strand of… gewoon lekker van je eigen tuin. En dan het liefst met aangenaam gezelschap; vrienden, buren of familie. Logisch dat je dan geen zin hebt om achter het fornuis te gaan staan. Dat vraagt om barbecueën, want wie houdt daar nou niet van?

  Keppelse

  Continue reading

 • Welling Catering hoofdsponsor van de Kiwanis de Liemers Golfdag 2017!

  Op 16 juni vond de jaarlijks golfdag plaats van Kiwanis club Zevenaar de Liemers. Hoofdsponsor van dit prachtige evenement was Welling Catering. Dit jaar werd er niet gegolfd op de Scherpenbergh, maar viel de eer te beurt aan de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel: de golfclub waar het restaurant “De Keppelse” wordt gerund door Welling Catering.

  Keppelse

  Continue reading

 • Vlam in de pan bij Welling Catering!

  Onlangs werden wij onaangenaam verrast door brand in de motor van een van onze bedrijfswagens. Gelukkig kon onze collega de auto op tijd en veilig aan de kant zetten waarna de brandweer de brand bluste. Gelukkig raakte er niemand gewond.

  Dit voorval had uiteraard geen enkele invloed op alle activiteiten van Welling Catering. Om er maar eens een te noemen: het verzorgen van de catering voor ondernemersvereniging Lindus. Maar ook bij Powerhorse 2017 in het Horsterpark zijn we zoals gewoonlijk niet ongezien gebleven. Het bruist bij Welling Catering van dit soort geweldige activiteiten.
  Daarnaast zorgt het goede weer voor een explosie aan bestellingen voor barbecue arrangementen en buffetten.

  Bijzonder trots zijn we op de grand cafés die wij op Koninginnedag geopend hebben in Doesburg. Beide “Bij Welling” locaties worden vanaf de opening boven verwachting bezocht. Heeft u ze al een bezoekje gebracht? Kijk op de website www.bijwelling.nl en lees er alles over!

  Vlam in de pan

 • Koningsdag 2017

  Ijsbaan duiven

  Koningsdag 2017:

  Knallende kurken bij opening Grand Café ‘Bij Welling’ in Duiven.

   

  Het is bijna zover; op Koningsdag 27 april openen wij de deuren van ons nieuwe Grand Café ‘Bij Welling’ in hartje Duiven. Dat wordt reuring op het Remigiusplein!

  ‘Bij Welling’ is een eigenzinnig grand café op vele vlakken.
  Zo houden wij ons niet aan lunch- en dinertijden, maar kunt u all day long gebruik maken van alles wat onze kaart biedt. Alle gerechten worden vers bereid door ons ervaren 5-koppige koksteam, aangevoerd door een befaamde chef-kok. U kunt ze aan het werk zien door de deels open keuken, waar ook de sweets, heerlijke taarten en zoete lekkernijen voor bij de Peize koffie en thee, uit de oven komen.
  Continue reading

 • Horecapaviljoen ijsbaan Duiven door Welling Catering

  Ijsbaan duiven

  In het nieuwe beleid dat het bestuur van Stichting Winterevenementen Duiven voor de Gaba-ijsbaan heeft uitgestippeld worden ‘teams’ verantwoordelijk gemaakt voor deeltaken. Een mooi voorbeeld daarvan is het uitbesteden van de exploitatie van het horecapaviljoen aan Welling Catering. Welling gaat nauw samenwerken met de vrijwilligerscrew van het paviljoen. Het Welling Catering Paviljoen.

  “Nee”, stelt Peter Houthuijzen van Welling Catering pertinent, “de prijzen gaan niet omhoog. Wij worden hoofdsponsor en naamgever van het paviljoen en we gaan de exploitatie op ons nemen, maar het is geen puur commercieel project. We investeren in de samenwerking in de hoop er op termijn wat aan te kunnen verdienen.”
  Continue reading

 • SAMEN WERKEN AAN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL

  maatschappelijk doel

  December is een feestmaand. Natuurlijk vanwege de Sint en Kerstmis, maar voor ons bedrijf, Welling Catering, ook vanwege het eenjarig bestaan van aanschuifdiner ‘Proef het Gemak’. Dit tweewekelijkse driegangendiner voor ouderen en alleenstaanden is een succes. Zeker op sociaal gebied, als we afgaan op de blije gezichten na a oop. Het is bo- vendien een mooi voorbeeld van de win-win situatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen kan opleveren.

  Continue reading

 • Het aanschuifdiner bij het Huis van Droo

  Het Huis van Droo Fuutstraat 42-50Nieuw in Duiven: Proef het Gemak! Samen eten & ontmoeten.

  Bewoners uit gemeente Duiven kunnen in Huis van Droo (Fuutstraat 42-50 in Duiven) in de oneven weken op donderdagavond gezellig samen eten & elkaar ontmoeten.
  Het is gericht op ouderen en alleenstaanden in de Liemers. Het doel is om nog meer buurtbewoners te betrekken bij de buurtlounge, de nieuwe maaltijdenservice van Welling Catering te promoten en elkaar te laten ontmoeten en natuurlijk te genieten van een diner.

  Aanvang 17.00 uur, Huis van Droo Duiven. Meld u aan via het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp: maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 11 uur telefonisch bereikbaar op 0316-282032, of via de email mvt@mikado-welzijn.nl.

 • Vacature Kok

  Welling Catering is per direct op zoek naar een Kok.

  vacature kok

  Functie: Het verzorgen van de mise en place, voorbereiden van alle bestellingen, verzorgen van de opmaak van alle bestellingen, producten verwerken en voorraad bijhouden volgens HACCP reglementen, op basis van boekingen werk plannen en medewerkers inzetten, meewerken met schoonmaak en logistieke werkzaamheden in de keuken. Tijdig aankaarten van problemen ten aanzien van de opdracht, het betreft een niet leidinggevende functie.

  Bekijk hier de volledige vacature

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3