U kunt met PIN of contant betalen bij aflevering

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Welling Catering hoofdsponsor van de Kiwanis de Liemers Golfdag 2017!

Op 16 juni vond de jaarlijks golfdag plaats van Kiwanis club Zevenaar de Liemers. Hoofdsponsor van dit prachtige evenement was Welling Catering. Dit jaar werd er niet gegolfd op de Scherpenbergh, maar viel de eer te beurt aan de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel: de golfclub waar het restaurant “De Keppelse” wordt gerund door Welling Catering.

Keppelse

Kiwanis is een serviceclub die zich wereldwijd inzet voor de medemens in de vorm van het sponsoren van goede doelen. Voor Zevenaar geldt dat zij een voorkeur hebben voor humanitaire acties voor kinderen onder het motto “serving the Children of the World”. Welling Catering deelt deze visie van Kiwanis en draagt hieraan graag een steentje bij.
Dit jaar zal het grootste deel van de opbrengst van de Kiwanis Golfdag 2017 gaan naar de Kinderafdeling van het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar. Het Rijnstate Vriendenfonds wil in de nieuwe wachtkamer van de polikliniek kindergeneeskunde een interactieve wand realiseren.

Vanaf 1 januari dit jaar verzorgt Welling Catering dus de horeca bij de Keppelse Golfclub. Het restaurant is dagelijks geopend en toegankelijk voor de leden en hun gasten. Vanaf 9 uur ’s ochtends tot een uur na zonsondergang is het restaurant dé ontmoetingsplek voor de golfers. Van een vers kopje koffie vooraf of een flinke steak na een mooie overwinning; de menukaart biedt voor iedereen wat wils!
Er worden ok dames- en herendiners georganiseerd in de Keppelse. Maandelijks zijn de mannelijke en vrouwelijke leden mét hun partner van harte welkom om deel te nemen aan zo’n gezellige bijeenkomst.

Nu we het toch over een bijeenkomst hebben. Zoals u wellicht weet, is Welling Catering dé cateraar voor u als het gaat om de verzorging van de horeca bij feesten en partijen. Van een hapje en een drankje tot stevige maaltijden, gevarieerde buffetten en… heerlijke, verzorgde barbecues, want daar is het bij Welling Catering allemaal mee begonnen!