Skip to content

Catering Nijmegen

Catering Nijmegen populairder dan ooit.

Welling, de lekkerste cateraar in de regio

Dat Nijmegenaren van lekker eten en drinken houden, weten wij bij Welling Catering als geen ander! Onze uitgebreide buffetten, volledig verzorgde barbecues en smakelijke hapjes vinden gretig aftrek in Nijmegen en in de wijde omgeving.

Heeft u nog niet eerder gehoord van ons cateringbedrijf? Dan is dit het juiste moment om kennis te maken met de lekkerste en bekendste cateraar van Gelderland. De cateraar die bij u aan huis komt zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt schenken. Wij vertellen u graag wat er zo speciaal is aan catering Nijmegen en hopen u binnenkort te mogen begroeten als nieuwe klant.

U vraagt, wij verzorgen de horeca

Ons familiebedrijf houdt zich al ruim een eeuw bezig met lekker eten en drinken. Inmiddels weten wij waar we het over hebben. Tijdens al die jaren van keihard werken, hebben wij veel kennis en ervaring van catering opgedaan. Dat is de reden dat wij onze klanten nu een breed aanbod van cateringmogelijkheden kunnen bieden.

We hebben veel ervaring met het verzorgen van de horeca tijdens feesten, partijen en/of zakelijke bijeenkomsten en weten precies waar we rekening mee moeten houden. Daardoor ontbreekt het uw gasten aan niets en beleeft u een onbezorgde dag, middag of avond. En of u nu een buffet wilt laten verzorgen voor 10 personen of een diner voor 1000 personen, wij bereiden het eten voor iedere gast en voor elk gezelschap met evenveel enthousiasme en professionaliteit.

Wij regelen zelfs uw complete BBQ!

Ook organiseren wij graag een compleet verzorgde avond voor u en uw gasten. Vindt u het leuk om zelf uw vlees te grillen of geeft u liever alles uit handen? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen complete barbecuesets leveren zodat u zelf op uw gemak allerlei soorten vlees, vissoorten en groentespiesen kunt bereiden op de barbecue. Natuurlijk leveren wij ook diverse bijgerechten zoals groente- en fruitsalades, vele soorten brood en stokbrood met bijzondere sausjes.

Uit ervaring weten wij dat tijdens een bedrijfsfeestje of familiefeestje veel gasten het gezellig vinden om zelf lekker bij de grill te staan met een glas wijn of bier om ondertussen een lekker kipspiesje, braadworstje of biefstukje te roosteren.

Wilt u liever rustig bijpraten met uw gasten? Dan kunnen wij ook voor vakkundig en vriendelijk personeel zorgen. Ervaren medewerkers van ons bedrijf die de hele avond bij u thuis of in de tuin aanwezig zijn om van uw feest een groot succes te maken. Zij weten als geen ander hoe ze het mensen naar de zin kunnen maken. Eventueel inclusief een dj die gedurende de hele avond de muziek verzorgt. Lekker genieten van culinaire hoogstandjes en dansen tot in de vroege uurtjes. En hebben uw gasten na afloop van de barbecue nog zin in een uitgebreid dessert?

Ook de desserts kunnen door Welling Cateraar verzorgd worden. Wij hebben salades van fruit (van het seizoen), bolletjes ijs in diverse smaken, eigen gemaakte sorbets en heerlijke soorten pudding en bavaroises. Dat wordt smullen!

BBQ niet alleen in het hoogseizoen

Als u denkt dat onze barbecues alleen zomers worden gereserveerd, heeft u het mis. Ook in het naseizoen of in de winter, kunnen wij een buitengrill voor u regelen. Via catering Nijmegen is het namelijk ook mogelijk om partytenten te huren eventueel met straalkacheltjes, zodat uw gasten toch lekker warm blijven.

Wij bieden, ook in het naseizoen, complete pakketten. Natuurlijk kunt u ook zelf de vis- en vleesgerechten samenstellen gecombineerd met diverse soorten brood en vele soorten groente- en fruitsalades. Alles is dagvers en zeer gevarieerd. Uiteraard houden we rekening met speciale wensen of diëten; zo kunnen wij ook glutenvrije of lactosevrije producten leveren. Het is verstandig om dit vooraf even af te stemmen voordat u uw bestelling plaatst. Standaard houden wij altijd rekening met de vegetarische gasten. Uit ervaring weten wij dat ook de niet-vegetariërs graag meegenieten van onze bijzonder lekkere vleesloze gerechten.

Verzorgde lunch of brunch

Dagelijks verzorgen wij ook lunches en brunches voor bedrijven in de regio, maar ook voor particulieren, sportverenigingen en instellingen. Kortom voor iedereen die van smakelijke, verse broodjes houdt. Onze broodjes worden belegd met diverse soorten vlees, kaas en eventueel zoetwaren. Wanneer u wilt kan de bestelling ook nog aangevuld worden met warme gerechten en/of verse salades. Zo is onze groente kroket zeer populair maar ook de soep van de dag scoort hoge ogen. Alles wordt bezorgd op een tijdstip dat het u uitkomt.

Naast de lunches en brunches verzorgen wij ook smakelijke buffetten die bestaan uit warme en/of koude gerechten. De stamppot- en wildbuffetten zijn favoriet in de herfst en in de winter. Uiteraard maken we deze ook graag in een ander seizoen voor u klaar. Voor de visliefhebbers hebben we nog ons speciale visbuffet. Een echte aanrader! Diverse soorten vis en zeefruit op een bijzondere manier geserveerd. Natuurlijk kunt u op onze menukaart heel veel informatie vinden. Staat er iets niet op? Vraagt u dan gerust naar de mogelijkheden!

Bent u binnenkort jarig of heeft u een ander feestje?

Viert u binnenkort een klein feestje omdat u jarig bent of viert u een ander feestje? Nodigt u familie en vrienden uit voor een gezellig avondje en heeft u geen tijd of zin om uw feest voor te bereiden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U kunt bijvoorbeeld een schaal met 50 heerlijke Hollandse hapjes bestellen. Dit typische Hollandse bittergarnituur kan onder meer bestaan uit: blokjes jonge kaas, pittige cervelaatworst, gemarineerde mini kipspiesjes, Welling’s eigen gemaakte snackbal, stukjes Italiaanse ham en niet te vergeten echte Gelderse mosterd om uw hapje in te dippen. Gaat uw voorkeur uit naar een schaal met tapas? Ook dat kan geregeld worden. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Al het lekkers wordt geserveerd op een stevige kunststof schaal. U hoeft de schaal alleen maar neer te zetten en voor de drankjes te zorgen. Overigens, dat laatste kunt u natuurlijk ook door ons laten regelen. Bestellen kan bij ons online, telefonisch of per mail.

Alles onder controle

Het organiseren van een feest of (zakelijke) bijeenkomst geeft vaak spanning en stress en vraagt veel energie. Energie die u liever wilt besteden aan andere zaken. Wij nemen u dan ook graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo verzorgen wij de dranken, zetten wij onze ervaren bediening in als dat nodig is en leveren het serviesgoed tot de tafellakens aan toe. Bovendien regelen wij tenten als het weer niet mee zit, verhuren wij taps en bijvoorbeeld statafels of stoelen. Mist u de finishing touch op uw locatie? Wij rollen de rode loper uit, zorgen voor de muziek en regelen zelfs een dj. Ook aan de kleine gasten wordt gedacht. Wat is er nu leuker dan een eigen ijskar en een groot springkussen? Wilt u zich een keer echt speciaal voelen? Regel dan uw feest via Welling catering. Niets is te gek of te veel. De klant bepaalt en uiteraard bespreken wij uw budget ruim van tevoren zodat dit nooit kan uitlopen op een teleurstelling. Vaak kunnen wij een leuke korting regelen als u een feest of bijeenkomst geeft voor grote groepen en dit tijdig bij ons aanvraagt.

Waarom kiezen klanten voor de catering Welling?

De reden dat veel bestaande klanten bij ons terugkomen en dat veel nieuwe klanten ons weten te vinden, hebben wij te danken aan onze goede recensies. Klanten waarderen ons vooral om de volgende zaken:

  • Wij bezorgen gratis in de provincie Gelderland
  • Wij leveren alleen dagverse producten en gerechten
  • Wij leveren 7 dagen per week
  • Wij zorgen er voor dat alles wordt opgeruimd en schoongemaakt
  • U betaalt pas bij aflevering van de bestelde catering

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Wilt u meer informatie over onze vele mogelijkheden of wilt u alvast een bestelling plaatsen? Op onze website www.wellingcatering.nl vindt u de talloze mogelijkheden van ons bedrijf. Heeft u vragen, dan horen wij deze graag. Wij zijn bereikbaar op 026-3114005.

WELLING CATERING UW CATERAAR IN DE REGIO NIJMEGEN

Wilt u online bestellen? Ook dit is mogelijk via onze website. Welling cateraar, uw complete catering in Nijmegen, Zevenaar, Didam, Doesburg, Westervoort, Huissen, Velp, Arnhem en Oosterbeek.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen onder telefoonnummer 026-3114005.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak
KW_erkend_schildje

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
bestelling
Back To Top