U kunt met PIN of contant betalen bij aflevering

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

 • Een geweldige bijdrage voor Run for KiKa

  MKB

  Onlangs gaf de familie Van Vliegen een feest in ons grand café Bij Welling in Duiven. Ze hoorden van de persoonlijke inzet van Peter en Marjolein voor KiKa. Bij hun jongste zoontje Maas werd al vroeg kanker geconstateerd. Helaas is Maas hierdoor invalide geraakt en zit hij met zijn nog maar 3 jaar in een rolstoel. Hij moet dagelijks medicatie nemen en fysiotherapie, ziekenhuisbezoeken en scans maken nu al een onderdeel uit van zijn jonge leventje. De steun van het horeca-echtpaar voor KiKa heeft dus zijn eigen achtergrond.

  Continue reading

 • Peter en Marjolein Houthuijzen Duivense ondernemers van het jaar 2017!

  MKB

  Genomineerd worden voor de verkiezing van ‘Ondernemer van het jaar’ is al een hele eer. Maar toen Peter en Marjolein Houthuijzen als eersten de finish haalden, ging het dak eraf in het zalencentrum in Groessen! Het horeca-echtpaar werd getrakteerd op een daverend applaus nadat ze uit handen van Rik de Lange, burgemeester van Duiven, de ereprijs ‘Duivense ondernemers van het jaar 2017’ in ontvangst mochten nemen.

  Er ging een prachtige bedrijfspresentatie vooraf aan de uitreiking, waarbij de genomineerden aan de tand werden gevoeld door spreker Marc Peeters. Daarbij kwam ook aan de orde hoe Peter en Marjolein hun volle dagen vulden. Met twee bedrijven, een gezin met 5 jonge kinderen en de training voor de ‘marathon van het jaar’ in New York zal menigeen zijn hoofd schudden. Maar Peter en Marjolein draaien hun handen er niet voor om. Hetzelfde geldt voor hun medewerking aan goede doelen zoals Kika en hun betrokkenheid bij het verenigingsleven in de wijde omtrek.

  En dan te bedenken dat het allemaal begon in een schuurtje. Op 20m2 werden de eerste catering opdrachten uitgevoerd, waarna de maaltijden door de schuurdeur naar de klant werden gebracht.
  Tegenwoordig gaat het er heel anders aan toe bij Welling Catering. Duizenden maaltijden worden er wekelijks verzorgd door zo’n 100 medewerkers op verschillende locaties. Vanuit het hoofdkantoor aan de Ratio wordt er gecoördineerd, gekookt en overlegd.
  Nieuw in 2017 was de opening van Grand Café ‘Bij Welling’ in hartje Duiven. In het midden van het Remigiusplein is daar het sfeervol ingericht restaurant te vinden met aaneengesloten een prachtige VIP-ruimte voor groepsmaaltijden, -vergaderingen en activiteiten.

  We kunnen wel stellen dat de titel ‘Ondernemer van het jaar’ de kroon op het werk van Peter en Marjolein Houthuijzen is. En dik verdiend. Het prachtige kunstwerk dat jaarlijks aan de winnaars wordt uitgereikt, was ook dit jaar weer van kunstenaar Will Schropp. Wil je dit kunstobject eens bekijken? Of de winnaars feliciteren? Je bent van harte welkom bij ‘Bij Welling’ op het horecaplein in Duiven.

 • Kerst 2017: de voorpret is begonnen!

  BBQ

  Zodra de herfst invalt begint het bij Welling Catering te kriebelen: de kerstdagen komen in zicht! Dus werden onlangs de koppen bij elkaar gestoken en kregen de koks de gelegenheid om een aantal mooie, gevarieerde kerstarrangementen samen te stellen. Soepen werden geproefd, ingrediënten met zorg uitgekozen en gerechten vergeleken. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen verrassend lekker, maar zal ook zeker bijdragen aan een sfeervol kerstdiner in uw eigen woonkamer. Vanaf nu kunt u ze bekijken op onze website onder catering/kerst 2017. Wacht niet te lang met bestellen; om de beste kwaliteit te leveren stellen wij grenzen aan het aantal te verzorgen buffetten.

  Continue reading

 • Barbecueën: populair én gezond!

  Wist je dat ruim de helft van alle Nederlanders zo’n 5x per jaar barbecuet? En dat er steeds meer vis en groenten op de barbecue worden gelegd? Daar weten wij bij Welling Catering alles van, want er worden jaarlijks hon-der-den barbecues door ons verzorgd. Een barbecue maaltijd past naadloos bij een gezonde leefstijl. Het is bovendien een leuke manier van koken waarbij je zelf bepaalt wat je wel en niet op het rooster legt. Ook voor de vegetariërs onder ons is er volop keuze.
  BBQ

  Continue reading

 • BBQ Time!

  Het is voor de meesten van ons de mooiste tijd van het jaar: de zomer! Volop genieten van zon, zee en strand of… gewoon lekker van je eigen tuin. En dan het liefst met aangenaam gezelschap; vrienden, buren of familie. Logisch dat je dan geen zin hebt om achter het fornuis te gaan staan. Dat vraagt om barbecueën, want wie houdt daar nou niet van?

  Keppelse

  Continue reading

 • Welling Catering hoofdsponsor van de Kiwanis de Liemers Golfdag 2017!

  Op 16 juni vond de jaarlijks golfdag plaats van Kiwanis club Zevenaar de Liemers. Hoofdsponsor van dit prachtige evenement was Welling Catering. Dit jaar werd er niet gegolfd op de Scherpenbergh, maar viel de eer te beurt aan de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel: de golfclub waar het restaurant “De Keppelse” wordt gerund door Welling Catering.

  Keppelse

  Continue reading

 • Vlam in de pan bij Welling Catering!

  Onlangs werden wij onaangenaam verrast door brand in de motor van een van onze bedrijfswagens. Gelukkig kon onze collega de auto op tijd en veilig aan de kant zetten waarna de brandweer de brand bluste. Gelukkig raakte er niemand gewond.

  Dit voorval had uiteraard geen enkele invloed op alle activiteiten van Welling Catering. Om er maar eens een te noemen: het verzorgen van de catering voor ondernemersvereniging Lindus. Maar ook bij Powerhorse 2017 in het Horsterpark zijn we zoals gewoonlijk niet ongezien gebleven. Het bruist bij Welling Catering van dit soort geweldige activiteiten.
  Daarnaast zorgt het goede weer voor een explosie aan bestellingen voor barbecue arrangementen en buffetten.

  Bijzonder trots zijn we op de grand cafés die wij op Koninginnedag geopend hebben in Doesburg. Beide “Bij Welling” locaties worden vanaf de opening boven verwachting bezocht. Heeft u ze al een bezoekje gebracht? Kijk op de website www.bijwelling.nl en lees er alles over!

  Vlam in de pan

 • Koningsdag 2017

  Ijsbaan duiven

  Koningsdag 2017:

  Knallende kurken bij opening Grand Café ‘Bij Welling’ in Duiven.

   

  Het is bijna zover; op Koningsdag 27 april openen wij de deuren van ons nieuwe Grand Café ‘Bij Welling’ in hartje Duiven. Dat wordt reuring op het Remigiusplein!

  ‘Bij Welling’ is een eigenzinnig grand café op vele vlakken.
  Zo houden wij ons niet aan lunch- en dinertijden, maar kunt u all day long gebruik maken van alles wat onze kaart biedt. Alle gerechten worden vers bereid door ons ervaren 5-koppige koksteam, aangevoerd door een befaamde chef-kok. U kunt ze aan het werk zien door de deels open keuken, waar ook de sweets, heerlijke taarten en zoete lekkernijen voor bij de Peize koffie en thee, uit de oven komen.
  Continue reading

 • Horecapaviljoen ijsbaan Duiven door Welling Catering

  Ijsbaan duiven

  In het nieuwe beleid dat het bestuur van Stichting Winterevenementen Duiven voor de Gaba-ijsbaan heeft uitgestippeld worden ‘teams’ verantwoordelijk gemaakt voor deeltaken. Een mooi voorbeeld daarvan is het uitbesteden van de exploitatie van het horecapaviljoen aan Welling Catering. Welling gaat nauw samenwerken met de vrijwilligerscrew van het paviljoen. Het Welling Catering Paviljoen.

  “Nee”, stelt Peter Houthuijzen van Welling Catering pertinent, “de prijzen gaan niet omhoog. Wij worden hoofdsponsor en naamgever van het paviljoen en we gaan de exploitatie op ons nemen, maar het is geen puur commercieel project. We investeren in de samenwerking in de hoop er op termijn wat aan te kunnen verdienen.”
  Continue reading

 • SAMEN WERKEN AAN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL

  maatschappelijk doel

  December is een feestmaand. Natuurlijk vanwege de Sint en Kerstmis, maar voor ons bedrijf, Welling Catering, ook vanwege het eenjarig bestaan van aanschuifdiner ‘Proef het Gemak’. Dit tweewekelijkse driegangendiner voor ouderen en alleenstaanden is een succes. Zeker op sociaal gebied, als we afgaan op de blije gezichten na a oop. Het is bo- vendien een mooi voorbeeld van de win-win situatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen kan opleveren.

  Continue reading

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3