U kunt met PIN of contant betalen bij aflevering

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Kerst 2017: de voorpret is begonnen!

BBQ

Zodra de herfst invalt begint het bij Welling Catering te kriebelen: de kerstdagen komen in zicht! Dus werden onlangs de koppen bij elkaar gestoken en kregen de koks de gelegenheid om een aantal mooie, gevarieerde kerstarrangementen samen te stellen. Soepen werden geproefd, ingrediënten met zorg uitgekozen en gerechten vergeleken. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen verrassend lekker, maar zal ook zeker bijdragen aan een sfeervol kerstdiner in uw eigen woonkamer. Vanaf nu kunt u ze bekijken op onze website onder catering/kerst 2017. Wacht niet te lang met bestellen; om de beste kwaliteit te leveren stellen wij grenzen aan het aantal te verzorgen buffetten.

Royale buffetten zo op tafel

De buffetten van Welling Catering kunt u zó op tafel zetten. Het kerstbuffet ‘Jingle Bells’ bestaat uit warme en koude vleesgerechten, aangevuld met salades, groenten, witte rijst, een aardappel groenteschotel en stokbrood met kruidenboter. Het ‘Frosty the Snowman’ buffet bevat daarnaast ook visgerechten. Het derde kerstbuffet is dusdanig samengesteld dat de gerechten gluten- en lactosevrij zijn.
Zoals u van ons gewend bent, regelen wij bij onze buffetten borden, bestek en servetten en de warmhoud- en opschepmaterialen. Wij spreken met u af wanneer wij de vaat bij u op kunnen komen halen. Want ook de afwas nemen wij voor onze rekening!

Zelf bepalen waar en wanneer je aan tafel gaat

Een nieuwe trend zijn de ‘in box’ buffetten. De gerechten worden in een speciale thermobox bij u afgeleverd. U kunt zelf bepalen waar en wanneer u de gerechten opwarmt. Dit opwarmen vraagt slechts om enkele eenvoudige handelingen.
Wilt u alleen de snacks door ons laten verzorgen, dan kunt u kiezen voor een partypan. Deze bevat 140 gevarieerde of 100 warme snacks. In zo’n pan blijven de snacks de hele middag of avond warm. Uiteraard zorgen we ook voor een dipsausje.

Tijdig bestellen

De tijd gaat snel; voor u het weet staat de kerstboom bij u in de kamer. Wacht dus niet te lang met bestellen, want wij willen u geen ‘nee’ verkopen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor catering tijdens de kerstdagen? Bel naar 026-3114005, wij staan u graag te woord!