Skip to content

Catering Kerst

EEN COMPLETE CATERING TIJDENS DE KERST!

VAN A TOT Z VOOR U VERZORGD

ALLES ONDER 1 DAK, DAT IS ONZE VISIE

Vanuit onze locatie in de regio Arnhem verzorgen wij dagelijks de catering van ontbijtsessies, lunch en brunch tot buffet, partycatering en walking diner, dagelijks vers vanuit onze eigen keuken geproduceerd en met zorg bereid.

Wij nemen de organisatie graag voor u uit handen, tot in de finesse, zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag.

De boodschappen hebben wij al voor u gedaan, alle benodigdheden voor een geslaagd ontbijt, lunch, buffet, hapjes buffet en high tea, of volgens uw eigen suggesties, schaffen wij dagelijks vers voor u aan en zijn van een kwaliteit die u van ons verwachten mag. Gratis bezorgd, 7 dagen per week, op een door u afgesproken datum, tijd en plaats.

Ook is het mogelijk om thuis, in uw eigen omgeving, op uw werk of locatie uw gasten te verrassen met een culinaire verwennerij. Wij komen bij u live de kleine gerechten bereiden en serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak en combinaties die voorbij komen.

Of misschien meerdere buffetten of een compleet barbecue arrangement all-in Topper, incl. drank en een professionele barbecue chef kok, zodat u alle aandacht en tijd heeft voor uw gasten en u allen kan genieten van heerlijk eten en een geheel verzorgde dag. Desgewenst met frisdrank, wijn- en bierarrangement. Tevens kunnen wij zorgdragen voor professioneel en vriendelijk personeel voor de bediening.

Mocht het weer u in de steek laten? Wij verhuren ook tenten en overkapping, praattafels en terrasverwarming en alles wat een feest tot een succes maakt!

De volgende dag halen wij alles weer bij u op, zodat u zich niet hoeft te bekommeren over de afwas en het opruimen van de restanten van een geslaagd feest.

Een zeer ruime keuze en informatie vindt u terug op onze website van Welling Catering, de cateraar die er voor zorgt dat uw dag een succes wordt en service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Een bezoek aan onze website is zeker de moeite waard, ook voor uw speciale wensen, suggesties, arrangementen catering, bestellingen of het huren van een bbq of van aanverwante artikelen.

Ook te huur onze rode loper met paaltjes voor de heel speciale gasten of gebeurtenissen.

WELLING CATERING UW CATERAAR IN DE REGIO ARNHEM

Wilt u online bestellen? Ook dit is mogelijk via onze website. Welling cateraar, uw complete catering in Arnhem, Huissen, Oosterbeek, Velp en Nijmegen.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen onder telefoonnummer 026-3114005.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak
KW_erkend_schildje

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
bestelling
Back To Top