Skip to content

Catering Didam

Catering in Didam

Catering in Didam bestellen? Compleet verzorgd of alleen thuisbezorgd, Welling regelt het!

Op zoek naar een cateraar in Didam? Didam is voor ons een thuiswedstrijd! Wij verzorgen catering in de regio Liemers, voor zowel particulieren als bedrijven.

Via de webshop kunt u eenvoudig de gewenste catering kiezen en bestellen.

Catering bestellen voor grote groepen? Dan kunt u het beste even contact opnemen.

Uw catering tot in de puntjes voor u verzorgd op locatie in Didam

Bij Welling kunt u dagelijks terecht voor de catering van ontbijtsessies, lunch en brunch tot buffet, partycatering en walking diner, dagelijks vers vanuit onze eigen keuken geproduceerd en met zorg bereid.

Wij nemen de organisatie graag voor u uit handen, tot in de finesse, zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag.

De boodschappen hebben wij al voor u gedaan. Alle benodigdheden voor een geslaagd ontbijt, lunch, buffet, hapjesbuffet en high tea, of uw eigen suggesties, kopen wij dagelijks vers in. Daarmee maken onze koks de heerlijkste gerechten voor u. Geleverd op de voor u gewenste locatie, 7 dagen per week, op een door u afgesproken datum, tijd en plaats.

Ook is het mogelijk om thuis, in uw eigen omgeving, op uw werk of locatie uw gasten te verrassen met een culinaire verwennerij. Wij komen bij u live de kleine gerechten bereiden en serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak en combinaties die voorbij komen.

Of misschien meerdere buffetten of een compleet barbecuearrangement in Didam, inclusief een professionele chef-kok? Zo heeft u alle tijd en aandacht voor uw gasten en kunt u genieten van heerlijk eten en een geheel verzorgde dag. Desgewenst met frisdrank, wijn- en bierarrangement. Tevens kunnen we zorg dragen voor professioneel en vriendelijk personeel voor de bediening.

Mocht het weer u in de steek laten? Wij verhuren ook tenten en overkapping, praattafels en terrasverwarming. Alles wat een feest tot een succes maakt!

De volgende dag halen wij alles weer bij u op in Didam, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de afwas en het opruimen van de restanten van een geslaagd feest.

Welling Catering, uw cateraar in Didam

Wij bezorgen uw bestelling in Didam (vanaf 5 personen)
Uw catering bereid met dagverse producten
Bij ons kunt u 7 dagen per week catering bestellen
Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgeruimd en schoongemaakt
Pas bij levering betaalt u de bestelde catering

Catering met kok en bediening

Wilt u liever rustig bijpraten met uw gasten? Dan kunnen wij ook voor vakkundig en vriendelijk personeel zorgen. Ervaren medewerkers van ons bedrijf die de hele avond bij u thuis of in de tuin aanwezig zijn om van uw feest een groot succes te maken. Zij weten als geen ander hoe ze het mensen naar de zin kunnen maken. Eventueel inclusief een dj die gedurende de hele avond de muziek verzorgt. Lekker genieten van culinaire hoogstandjes en dansen tot in de vroege uurtjes.

Catering op locatie of bij u thuis

Heeft u een gezellige gelegenheid thuis? Heeft u voor uw feest een locatie voor ogen waar geen keuken of catering bij in is begrepen? Ook dan bent u bij Welling Catering aan het goede adres. Wij brengen uw bestelling bij u op locatie in Didam en halen de spullen later ook weer op. 7 dagen per week op het door u gekozen tijdstip.

Uiteraard kunt u ook personeel van Welling Catering inhuren om uw catering compleet te verzorgen op de door u gekozen locatie.

We bezorgen op elke plek in Gelderland en bij maatwerk ook daarbuiten.

Broodjes of complete lunch bestellen

Catering in Didam bestellen

Om uw bestelling soepel te laten verlopen, wijzen we u graag op het volgende:

Bezorging vanaf 5 personen

Bij een bestelling van 4 personen of minder kunt u uw catering alleen afhalen zonder materialen en kortingen. Vanaf 5 personen komen wij onze cateringbestelling desgewenst bij u bezorgen.

Bestel tijdig

Bestel de catering minimaal 3 werkdagen van tevoren, zodat we uw bestelling goed kunnen voorbereiden en inplannen. Toch last catering nodig? Neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote groepen inclusief kok en bediening

Wilt u een compleet verzorgde catering, neem ook dan tijdig contact met ons op. Zo weet u zeker dat het personeel en de benodigde materialen beschikbaar zijn.

Anderen over de catering van Welling

Rating: 5
Trudie Arends

We hebben al vaker een verjaardagsbuffet van jullie gehad. In een woord geweldig!!

Rating: 5
Maaike

Ouders 50 jaar getrouwd en hadden 4 gangen kerst diner besteld en opgehaald. Het was heerlijk, alles was echt lekker. Super mals vlees, alles vers. Hele goede beschrijving hoe het te berieden. In 1 woord fantastisch! Ik kan iedereen het aanraden!

Rating: 5
Jan F.

Gebruik gemaakt van Welling Catering voor onze bruiloft. Dat was bij ons thuis en alles werd keurig op tijd bezorgd. De kwaliteit was prima en ik zou Welling zeker aanraden voor dit soort gelegenheden. Ook het oog wil wat, alles zag er smakelijk opgemaakt uit.

Rating: 5
Marco

Geweldige producten uit eigen keuken en vriendelijk personeel.

Meer over de mogelijkheden van Welling

7 dagen per week

altijd vers: dezelfde dag bereidt

bezorging in Didam

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak
KW_erkend_schildje

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
bestelling
Back To Top