Skip to content

Catering Oosterbeek

Catering in Oosterbeek perfect geregeld

Catering in Oosterbeek: compleet verzorgd of alleen thuisbezorgd, Welling regelt het!

Op zoek naar een cateraar in Oosterbeek? Welling Catering is dé cateraar in de regio Liemers en Arnhem, voor zowel particulieren als bedrijven.

Via de webshop kunt u eenvoudig de gewenste catering kiezen en bestellen.

Catering voor grote groepen? Dan kunt u het beste even contact opnemen.

Catering tot in de puntjes verzorgd in Oosterbeek

Bij Welling kunt u dagelijks terecht voor de catering van ontbijtsessies, lunch en brunch tot buffet, partycatering en bedrijfscatering, dagelijks vers vanuit onze eigen keuken geproduceerd en met zorg bereid.

Wij nemen de organisatie graag voor u uit handen, tot in de finesse, zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag.

Alle benodigdheden voor een geslaagd ontbijt, lunch, buffet, hapjes catering en high tea. Of volgens uw eigen suggesties, kopen wij dagelijks in. Bezorgd bij u op locatie, 7 dagen per week, op een door u afgesproken datum, tijd en plaats.

Ook is het mogelijk om thuis, in uw eigen omgeving, op uw werk of locatie uw gasten te verrassen met een culinaire verwennerij. Wij komen bij u live de kleine gerechten bereiden en serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak en combinaties die voorbij komen.

Alles compleet, tot in detail

Wilt u meerdere buffetten of een compleet barbecue arrangement in Oosterbeek, inclusief een professionele barbecue chef-kok, zodat u alle aandacht en tijd heeft voor uw gasten en u allen kan genieten van heerlijk eten en een geheel verzorgde dag. Desgewenst met frisdrank, wijn- en bierarrangement. Tevens kunnen wij zorgen voor professioneel en vriendelijk personeel voor de bediening.

Mocht het weer u in de steek laten? Wij verhuren ook tenten en overkapping, praattafels en terrasverwarming en alles wat een feest tot een succes maakt!

De volgende dag halen wij alles weer bij u op in Oosterbeek, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de afwas en het opruimen van de restanten van een geslaagd feest.

Welling Catering, uw cateraar in Oosterbeek

Wij bezorgen uw bestelling in Oosterbeek (vanaf 5 personen)
Uw catering bereid met dagverse producten
Bij ons kunt u 7 dagen per week catering bestellen
Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgeruimd en schoongemaakt
Pas bij levering betaalt u de bestelde catering

Catering met kok en bediening

Wilt u liever rustig bijpraten met uw gasten? Dan kunnen wij ook voor vakkundig en vriendelijk personeel zorgen. Ervaren medewerkers van ons bedrijf die de hele avond bij u thuis of in de tuin aanwezig zijn om van uw feest een groot succes te maken. Zij weten als geen ander hoe ze het mensen naar de zin kunnen maken. Eventueel inclusief een dj die gedurende de hele avond de muziek verzorgt. Lekker genieten van culinaire hoogstandjes en dansen tot in de vroege uurtjes.

Catering op locatie of bij u thuis

Heeft u een gezellige gelegenheid thuis? Heeft u voor uw feest een locatie voor ogen waar geen keuken of catering bij in is begrepen in Oosterbeek? Ook dan bent u bij Welling Catering aan het goede adres. Wij brengen uw bestelling bij u op locatie en halen de spullen later ook weer op. 7 dagen per week op het door u gekozen tijdstip.

Uiteraard kunt u ook personeel van Welling Catering inhuren om uw catering compleet te verzorgen op de door u gekozen locatie.

We bezorgen op elke plek in Gelderland en bij maatwerk ook daarbuiten.

Broodjes of complete lunch bestellen

Catering in Oosterbeek bestellen

Om uw bestelling soepel te laten verlopen, wijzen we u graag op het volgende:

Bezorging vanaf 5 personen

Bij een bestelling van 4 personen of minder kunt u uw catering alleen afhalen zonder materialen en kortingen. Vanaf 5 personen komen wij onze cateringbestelling desgewenst bij u bezorgen.

Bestel tijdig

Bestel de catering minimaal 3 werkdagen van tevoren, zodat we uw bestelling goed kunnen voorbereiden en inplannen. Toch last catering nodig? Neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Grote groepen inclusief kok en bediening

Wilt u een compleet verzorgde catering, neem ook dan tijdig contact met ons op. Zo weet u zeker dat het personeel en de benodigde materialen beschikbaar zijn.

Anderen over de catering van Welling

Rating: 5
Willem Pieffers

Ik geef een absolute 10 voor de communicatie vooraf, de informatieverstrekking en de begeleiding ter plekke en last but not least natuurlijk het fantastische eten. De mensen van Welling zijn proactief, prettig en makkelijk in het contact, en bovendien dus heel erg lekker eten.

Rating: 5
hans

Welling is een uitstekende keus voor catering op locatie.

Rating: 5
Trudie Arends

We hebben al vaker een verjaardagsbuffet van jullie gehad. In een woord geweldig!!

Rating: 5
Maaike

Ouders 50 jaar getrouwd en hadden 4 gangen kerst diner besteld en opgehaald. Het was heerlijk, alles was echt lekker. Super mals vlees, alles vers. Hele goede beschrijving hoe het te berieden. In 1 woord fantastisch! Ik kan iedereen het aanraden!

Meer over de mogelijkheden van Welling

7 dagen per week

altijd vers: dezelfde dag bereidt

bezorging in Oosterbeek

Catering in de regio Oosterbeek

Welling Catering is gevestigd in Duiven en verzorgt catering in de regio Arnhem-Oosterbeek.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste catering, waaronder: 10+ soorten buffetten, uitgebreide BBQ-catering (ook ruime keuze in vega) en halal catering.
Ook de heerlijkste lunches bezorgen wij bij u op locatie.

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
KW_erkend_schildje
bestelling
Back To Top