Skip to content

Vacature kok

Bedrijf

Welling Catering is een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie aan het roer staat. Welling Catering staat voor een goede kwaliteit met een hoge service graad en een zeer flexibele bedrijfsvoering, waar de klant op zijn wenken bediend wordt. Welling Catering richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten.

Het bedrijf is grofweg in 4 onderdelen te beschrijven.

 • Keuken, alle medewerkers die zich bezig houden met de bereiding van de gerechten vallen in deze categorie.
 • Bediening, alle medewerkers die op locatie bij de opdrachtgever werken vallen in deze categorie.
 • Schoonmaak, alle medewerkers die zich bezig houden met het opruimen en schoonmaken van de keuken en het (verhuur) materiaal vallen in deze categorie.
 • Logistiek, alle medewerkers die ervoor zorgen dat zowel de catering als ook de bestelde meubels op locatie bezorgd worden vallen in deze categorie.

Bij Welling Catering word je in één van de 4 groepen ingeschaald op basis van de geldende regels bij de Koninklijke Horeca Nederland, maar je bent op minstens twee onderdelen inzetbaar.

Welling Catering is per direct op zoek naar een Kok.

Functie

Het verzorgen van de mise en place, voorbereiden van alle bestellingen, verzorgen van de opmaak van alle bestellingen, producten verwerken en voorraad bijhouden volgens HACCP reglementen, op basis van boekingen werk plannen en medewerkers inzetten, meewerken met schoonmaak en logistieke werkzaamheden in de keuken. Tijdig aankaarten van problemen ten aanzien van de opdracht, het betreft een niet leidinggevende functie.

 

Voorwaarden

MBO werk en denk niveau, ervaring met bereiden van voedsel, bij voorkeur bij een catering bedrijf, kennis van HACCP, creatief in het bedenken van nieuwe combinaties, ervaring hebben met productiematig verzorgen van ontbijten, lunches en diners. Flexibel zijn in de uitvoering van de verschillende functies binnen Welling Catering. Representatief met een klantvriendelijke, servicegerichte instelling, goed Nederlands sprekend en communicatief vaardig. In het bezit zijn van rijbewijs B(E).

 

Dienstverband

Het betreft een fulltime dienstverband met een 5 daagse werkweek. De werkdagen lopen (uitzonderingen daar gelaten) in principe van maandag tot en met zondag van 10.00 uur – 19.00 uur. Er wordt gewerkt met een 4 weken rooster. De functie wordt ingeschaald in de loonschaal van de Koninklijke Horeca Nederland.

(www.khn.nl, functie: http://referentiefunctieshoreca.azurewebsites.net/Referentiefuncties/Kok).

 

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving stuur dan je CV met motivatie onder vermelding van referentienummer 6921-01 voor 18 september naar:

Welling Catering, T.a.v. Dhr. P. Houthuijzen, info@wellingcatering.nl

Let op: Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

 

Informatie

 • Kok
 • fulltime
 • Duiven

Hey, gastvrije topper!

Wil jij komen werken bij het leukste cateringbedrijf van Nederland? Bekijk dan nu onze vacatures!

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste catering, waaronder: uitgebreide BBQ-catering (ook ruime keuze in vega) en halal catering.
Ook de heerlijkste lunches bezorgen wij bij u op locatie.

 • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
 • We bezorgen en halen alles weer op
 • 7 dagen per week geopend
 • Inclusief alle benodigde materialen
 • Wij verzorgen de schoonmaak

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
KW_erkend_schildje
bestelling
Back To Top