Ga naar hoofdinhoud

Catering Velp

Welling Catering : dé cateraar van Velp en omstreken.

Alles voor u verzorgd onder één dak, tot in de finesse!

Welling Catering Velp is sinds jaar en dag in de regio gevestigd. Vanuit deze locatie worden er dagelijks vele maaltijden, lunches, buffetten, BBQ’s etc. in onze goed geoutilleerde keuken vers bereid volgens de huidig geldende hygiënecode.

Compleet verzorgd

Geen gedoe met boodschappenlijstjes en ergernis in overvolle winkels. Als u uw keus heeft gemaakt uit ons zeer uitgebreid assortiment dan zit uw taak erop. Wij nemen het heft in handen, van de boodschappen, serveren en het opruimen. Aan u de schone taak om te genieten van alles wat er voorgeschoteld wordt. Bovendien schaffen wij dagelijks alles vers voor u aan en hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. 7 dagen per week, gratis bezorgd.

Barbecue arrangement

Thuis of op locatie uw gasten verwennen met een zeer complete barbecue? U kunt kiezen voor een compleet samengesteld barbecue pakket of een compleet barbecue arrangement all-in Topper, een professionele barbecue chef-kok, die voor u de maaltijd bereidt zodat u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten.

Om het te complementeren kunnen wij ook een frisdrank- wijn- en bierarrangement voor u organiseren. Desgewenst kunt u beschikken over ons gastvrije personeel voor in de bediening.

Bovendien is het mogelijk om thuis, in uw eigen omgeving, op uw werk of locatie uw gasten te verrassen met een culinaire verwennerij. De kleine gerechten komen wij live voor u bereiden en wij serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak en combinaties die voorbij komen.

Maakt u zich geen zorgen over het weer. Wij verhuren overkappingen, terrasverwarming en statafels. Uw feest kan niet meer stuk, succes verzekerd met uw cateraar Welling Catering Velp en omgeving!

WELLING CATERING UW CATERAAR IN DE REGIO VELP

Wilt u online bestellen? Ook dit is mogelijk via onze website. Welling cateraar, uw complete catering in Velp, Zevenaar, Didam, Doesburg, Westervoort, Huissen, Arnhem, Oosterbeek en Nijmegen.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen onder telefoonnummer 026-3114005.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen

Home » Catering Velp

Waarom Welling?

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak
KW_erkend_schildje

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
026-311 40 05
bestelling
Back To Top