Ga naar hoofdinhoud

Catering Huissen

Catering Huissen, De beste cateraar in de omgeving.

Wat de Cateraar voor Huissen bijzonder maakt

Welling catering is een begrip in de regio en ook in Huissen verzorgen wij regelmatig de catering voor klanten. Wanneer u binnenkort een feestje heeft en onbezorgd wilt genieten van onze catering dan is het zeker de moeite waard om ons assortiment te bekijken.

Onze catering is divers en naast het verzorgen van een lunch, brunch, barbecue, buffet, high tea of zelfs een foodtrailer doen we met de beste kwaliteit. Alles wordt vers bereid en snel en gratis bezorgd. Natuurlijk bezorgen wij zeven dagen in de week en bovendien kunt u bij ons ook direct bestek en borden bestellen en heeft u verder niets meer af te wassen.

Geeft u binnenkort een feest voor een klein of groot gezelschap denk dan ook eens aan alle verhuur naast onze catering. Laat u ontzorgen met de verhuur van barbecues, mobiel taps, servies, glaswerk, tenten en meubilair. Uw feest wordt nog eenvoudiger georganiseerd. Wilt u bediening tijdens het buffet? Uw gasten worden door ons gastvrije personeel zorgvuldig bediend. Kortom Welling Catering maakt uw feest compleet. Bovendien voor een zeer scherpe prijs.

Bedrijfscatering

Wanneer u overigens als bedrijf een feest organiseert of regelmatig een lunch of diner bij vergaderingen nodig heeft dan kunt u dit ook door ons laten verzorgen. Wij hebben verschillende arrangementen en voor meerdere bedrijven in Huissen verzorgen wij wekelijks de catering.

Welling Catering Uw Cateraar in de Regio Huissen

Wilt u online bestellen? Ook dit is mogelijk via onze website. Welling cateraar, uw complete catering in Huissen, Zevenaar, Didam, Doesburg, Westervoort, Nijmegen, Velp, Arnhem en Oosterbeek.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen onder telefoonnummer 026-3114005.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen

Home » Catering Huissen

Waarom Welling?

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak
KW_erkend_schildje

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
026-311 40 05
bestelling
Back To Top